Сигурни сме, че няма актьор, който да не си мечтае

...
Сигурни сме, че няма актьор, който да не си мечтае
Коментари Харесай

Ролята, която щеше да направи Мат Деймън неприлично богат

Сигурни сме, че няма артист, който да не си мечтае за някоя роля. Или пък подобен, който да не съжалява, че е изпуснал или пък отказал, такава.
 Мат Деймън, фотосите на Thor: Love and Thunder в Австралия и за какво сложиха артиста и фамилията му под карантина
Защо Мат Деймън го отнесе

Актьорът е под строга карантина в Австралия

Мат Деймън ще се окаже кралят на актьорите, отхвърлили функции. Не тъй като отхвърля на ред, а тъй като е отказал по този начин, която в следствие се трансформира златна мина. Точно по този начин става дума за нежеланието на Деймън да взе участие в " Аватар " .

Джеймс Камерън е предложил много добра договорка на артиста - 10% от приходите на кино лентата да отида в сметката му. Но тогава Мат Деймън е бил на кръстопът, тъй като е трябвало да се откаже от франчайза за Джейсън Борн, а по това време не е желал да го прави.
 Снимка 538753

Пред аудитория на изнесен урок, част от кинофестивала в Кан, артистът споделя, че ще остане в историята като този, отказал най-голямото заплащане, предлагано в миналото. И даже да не те бива по математика е ясно, че 10% от съвсем 3 милиарда $ е сума с доста, но в действителност доста нули.

От Deadline напомнят, че след отхвърли на Деймън режисьорът го е заменил със Сам Уортингтън, само че на него Камерън надали е предложил 10% от приходите на " Аватар ". Мат Деймън даже е споделил занимателната реакция, когато е споделил на Джон Кразински за пропуснатата опция.
 Джеймс Камерън,
Сцената от " Аватар ", която можеше и да не забележим

Джеймс Камерън държи на своето

Кразински му е дал отговор, че животът му нямаше да се промени, в случай че се беше снимал в " Аватар ", просто този диалог са щели да го водят в Космоса.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР