Сигурни сме, че ако Джеръми Ренър не участваше във филмите

...
Сигурни сме, че ако Джеръми Ренър не участваше във филмите
Коментари Харесай

Тъмната страна на един супергерой

Сигурни сме, че в случай че Джеръми Ренър не участваше във филмите на Marvel, доста хора нямаше да знаят кой е той. Не че не се снима и в други филми, просто тези със супергероите имат повече аудитория.
 Disney+, The Falcon and The Winter Soldier, WandaVision, Loki, What If...?, Hawkeye и какво знаем за сериалите със супергерои на Marvel
Какво знаем за сериалите от киновселената на Marvel

Disney+ потегля тази есен и ни е подготвила доста изненади

Неговият супергерой - Клинт Бартън, прочут като Ястребовото око, на процедура няма суперсили, само че пък борави доста добре с лъка. Ще забележим и по какъв начин ще съобщи щафетата в подготвяния сериал за него от Disney+.

Докато това се случи обаче Ренър има много съществени проблеми, които би трябвало да взема решение. В момента артистът води дело с някогашната си брачна половинка Сони Пачеко за попечителството над 6-годишната им щерка Ава.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от HollywoodLife (@hollywoodlife) на Дек 30, 2014 в 9:51 PST

Двамата се ожениха през 2013 година и се разведоха единствено година по-късно. Като част от делото Пачеко упреква Ренър, че до момента в който са били женени той е употребявал опиати, в резултат на което е ставал нападателен.

Тя даже твърди, че артистът я е заплашвал с ликвидиране. Под въздействието на опиатите също по този начин е слагал револвер в устата си с желанието да се самоубие.
 Лейди Гага, Джеръми Ренър и има ли нова обич в живота на певицата
Има ли нова обич в живота на Лейди Гага

Още догатки по този въпрос

Това са много тежки обвинявания и ще разберем дали има нещо правилно в тях на 7 ноември, когато е планувано и чуването, написа NME.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР