„Сигурна съм, че всеки един от вас ще отнесе най-хубавите

...
„Сигурна съм, че всеки един от вас ще отнесе най-хубавите
Коментари Харесай

Д-р Татяна Илиева закри Международния джаз фестивал в Боровец

„ Сигурна съм, че всеки един от вас ще отнесе най-хубавите мемоари от тези незабравими музикални вечери. Искам да благодаря на всички за помощта – хотелиери, медийни сътрудници, както и на моя екип. Ще изкажа и своята най-искрена признателност към хората, които ни протегнаха ръка, хората и ни помогнаха да осъществяваме този музикален празник, като станаха наши домакини, а точно Община Самоков “, уточни още шефът на фестивала доктор Татяна Илиева.

Кметът на Община Самоков Владимир Георгиев получи премия на името на доктор Емил Илиев по време на последната вечер от Международния джаз фестивал в Боровец.

Роберто Фонсека също бе отличен за приноса си в популяризирането на българската фолклорна музика от джаз феста " Д-р Емил Илиев " Това е значим миг в историческите връзки сред Куба и България ", сподели от сцената в Боровец посланикът на Куба у нас Мариета Гарсия Хордан

Джаз изпълнителят Милен Стойков, който взе участие във финалната вечер на интернационалния джаз фестивал „ Д-р Емил Илиев “ в Боровец споделя: „ Няма неприятна музика. Въпросът е по какъв начин се сервира и каква просвета носи тази музика със себе си.
Фестивалът сервира богата и разнообразна стратегия в 6 следващи вечери. Второто издание на интернационалния джаз фестивал „ Д-р Емил Илиев “ беше закрито от микс от шлагери и творби.

Надявам се следващата година още веднъж да се срещнем тук, под звездите в Боровец, споделиха в послание в края на вечерта водещите Николай Захариев и Борис Панкин.

Tелевизия ``Евроком`` беше медиен сътрудник на събитието.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР