Сигурна съм, че на всяка жена, поне веднъж в живота

...
Сигурна съм, че на всяка жена, поне веднъж в живота
Коментари Харесай

Как една жена да разбере какво се крие в неговия панталон

Сигурна съм, че на всяка жена, най-малко един път в живота (хубаво е да не е повече) й се е случвало да бъде разочарована от размера на мъжкото достолепие на другояче ужасно прелъстителен мъж, с който е решила да прекара нощта. Впрочем, не толкоз на чисто физическите особености на мъжкия субект, а на метода, по който господинът приема тази своя даденост. Защото всички знаем истината - това, че размерът няма значение, е един огромен мит. Размерът има значение, само че надалеч по-важно е по какъв начин мъжът приема истината. Господата би трябвало да бъдат спокойни - за всеки трен си има пасажери. По-важни са възпитанието и самочувствието на един мъж, само че в случай че второто е разколебано от дребното му достолепие в панталона, по-добре си "плюйте на петите ".

Има признаци, по които може да разпознаете дали мъжът до вас страда от комплекс сред краката.
Много особено е за мъжете, които не са изключително горди с размера си, да сменят гаджетата като носни кърпички. Първо (но вие не знаете за това) дамите сами бягат, а от своя страна господата употребяват това, с цел да натрупат точки за имиджа си на плейбои, което пък им обезпечава нови и нови завоевания.

Често мъжете с дребен пенис са свръх грижовни
Ще сготвят вечеря на дамата, ще я наливат с вино, след това ще я галят по гърба с часове... И до момента в който тя към този момент не устоя от очакване да пристигна сексът, той като че ли въобще не бърза. В последна сметка до сюблимния миг по този начин и не се стига, тъй като тя заспива, подкрепена от виното и ласките.

Той е широкоплещест, само че има дребни ръце и тънки пръсти. Още по-лошо - подава мека и отпусната ръка за "здравей "
Това са усещания, трупани от свидетелски опит, тъй че постоянно може да има изключения. Като цяло обаче, имайте едно мислено, в случай че излизате на среща с сходен господин. Доказано е, че дългите и тънки пръсти са доста постоянно пръстите на измамници и джебчии от всевъзможен тип.

Предишните му гаджета все са му изневерявали
Причината е явна - сексът, който той предлага, не е добър, и тя просто има потребност от освен това. Буквално.

Пристрастен е към порното
Много сериозен знак, че нещо в секса му куца. Дали ще е със задържането или с размера, проблем някакъв има. Много постоянно мъжете се пристрастяват към еротичните филми, тъкмо тъй като в живия контакт не се усещат сигурни, и избират да "правят " секс единствено на екрана.

Мъжът до вас е грижлив и гальовен, само че прекарва прекомерно дълго време там долу
Той може би желае да ви зарадва, само че осъзнава, че нещо не му доближава и се пробва да го компенсира. Безспорно това е комплекс, който рано или късно ще се трансформира в проблем във връзката ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР