Сигурен съм, че всеки посетител на търговския център има история,

...
Сигурен съм, че всеки посетител на търговския център има история,
Коментари Харесай

Кметът Терзиев се похвали с намаляване на трафика на ключови кръс...

„ Сигурен съм, че всеки клиент на комерсиалния център има история, която да опише, обвързвана с излизането от паркинга. В натоварени дни даже сме виждали регулировчик. Често се е стигало до рискови обстановки в самия паркинг, поради многото чакащи коли с включени мотори в затворено пространство и мощно нечист въздух. В допълнение към това, включването в трафика беше същинско предизвикателство “, напомня Терзиев.

 

Обособена е спомагателна пета лента за придвижване по бул. " Черни Връх " в посока " Околовръстен път ". Чрез спомагателната лента се разрешава на излизащите от комерсиалния център да се включват в независима лента за придвижване по бул. " Черни връх " в посока “Околовръстен път ”. Същевременно са лимитирани рисковите и противозаконни леви завои от изхода на комерсиалния център в посока " Център ".

 „ Имаме 30 % усъвършенствана пропусквателна дарба на бул. “Черни връх “ през кръстовището с бул. “Филим Кутев “ в посока Околовръстния път “, осведоми кметът.

 

Той приканва да се споделят проблемите, които виждаме в София. „ Не можем да разгадаем всичко едновременно, само че работим всеки ден за отстраняването на нередности и подобрението на градската среда. “

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР