Сигурен съм, че страната ще бъде хвърлена в хаос, ако

...
Сигурен съм, че страната ще бъде хвърлена в хаос, ако
Коментари Харесай

Биков: Страната ще бъде хвърлена в хаос, ако правителството подаде оставка

Сигурен съм, че страната ще бъде хвърлена в безпорядък, в случай че държавното управление на следващия ден подаде оставка. Това сподели в изявление за „ Фокус “ депутатът от ГЕРБ Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за.

Той направи прогноза, че няма да има предварителни парламентарни избори.

Каракачанов: Правителството има да свърши работа и би трябвало да я свърши

"Процесите не стопират с една или друга оставка. Българското общество сега е надълбоко разграничено по най-различни линии, в случай че щете по линията – център-периферия. Хората от центъра на София имат едни претенции, хората от периферията – напълно други. Едните желаят дневният ред на страната да бъде напълно зависещ на правосъдна промяна, каквато на този стадий е нереално разбиране, другите желаят по някакъв метод да бъде омекотена икономическата рецесия ", съобщи още Биков.

"В това надълбоко разделяне на обществото, когато са скъсани връзките сред другите политически сили, когато е прекратена опцията за какъвто и да е разговор, тогава рискуваме да реализираме хронична политическа рецесия. Няма никаква гаранция, че ще бъде формирано държавно управление след изборите, когато и да са те – предварителни или постоянни. Ние можем да потънем в тази политическа рецесия ", изясни депутатът от ГЕРБ.

Валери Симеонов разкри ще има ли оставка на кабинета и Борисов

Народният представител разяснява и последните социологически изследвания на „ Алфа рисърч “ и „ Маркет Линкс “ като уточни, че съгласно тях, даже в пика на митингите, ГЕРБ остава първа политическа мощ.

"Ако ГЕРБ се окаже първата политическа мощ, аз бих питал тези от партиите, които вземат участие в този митинг, от които може би някои ще влязат в Народното събрание, по какъв начин ще договарят с тези, които доскоро са наричали "мафия " и "мутри ", съобщи Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за.

"Дали Христо Иванов ще седне с "мафията' да договаря за реализиране на две трети болшинство ", добави още той по тематиката.

"И от „ Меркет Линкс “, и от „ Алфа рисърч “, доколкото се вижда, може би единственият печеливш от сегашните митинги, е партията на Слави Трифонов. Доколкото разбрах, представители на тази партия са споделили, че никога няма да договарят с ГЕРБ по никакъв метод. Ние не можем да накараме някого принудително да договаря с нас. Можем да проявим самообладание и то не за друго, а тъй като не желаем страната сега да бъде хвърлена в безпорядък “, приключи Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР