Сигурен съм, че след време България ще определи 2022 г.

...
Сигурен съм, че след време България ще определи 2022 г.
Коментари Харесай

Боян Чуков: 2022 г. е позорна за т.нар. ни елит, уверено вървим към поредна национална катастрофа

" Сигурен съм, че след време България ще дефинира 2022 година като доста позорна и то на първо място за така наречен български хайлайф.... Уверено вървим към следващата национална злополука, не мисля, че тя ще е доста надалеч във времето. С този политически хайлайф нищо хубаво няма да се случи на страната ".

Това сподели пред БНР анализаторът и специалист по интернационална сигурност и битка с тероризма Боян Чуков.

По думите на геополитическия наблюдаващ няма война сред Русия и Украйна, а " в Украйна се води война сред Съединени американски щати и Руската федерация ".

" В този миг резултатът е 1:0 в интерес на Вашингтон против Москва, " разяснява той.

Мнението на Чуков е, че в Съединени американски щати е щабът " на тази интродукция към Трета международна война ". Прогнозата му е, че тя няма да бъде нуклеарна, защото по думите му имало сделка сред руснаците и американците.

" Европа е логистиката. Украйна ще дава пушечното месо и терена ", сподели той.

Примирие в Украйна не може да има, съобщи още интернационалният анализатор и добави, че за Русия тази война е екзистенциална - в случай че я загуби, Руската федерация ще се разпадне.

Боян Чуков разяснява и случая с българския проверяващ публицист Христо Грозев, който Русия разгласи за федерално търсене.

" Цялата история на пръв взор наподобява прекомерно ясна, само че когато се зарови в детайлите, човек стартира да получава и втори, трети прочит, което усложнява и не разрешава на хората, които се занимават с този случай, да бъдат безапелационни, " изясни той.

Анализаторът се базира на обява в български уебсайт от 2021 година, която по думите му наблюдава професионалната траектория на Христо Грозев:

" Там виждаме, че той е дете на перестройката в България ".

Чуков изрече мнение, че " не е ясно първоначално от кое място е тръгнал журналистът, тъй като е ясно до каква степен е стигнал ":

" Въпросът е за какво тъкмо в този момент. Ако бях в контраразузнаването, щях да си задам въпрос дали съветската страна не желае да го легендира, че той е обвързван с евро-атлантическите служби ".

Международният анализатор разяснява, че има подозрение, че журналистът Христо Грозев е обвързван с разузнавания и " стартира да ми наподобява на хора, които работят за няколко разузнавания и с времето стартират да се преориентират в една посока, само че за сметка на друга, към която са имали ангажимент. Рано или късно идва моментът, когато би трябвало да претърпят вреди, само че какви ще бъдат, не мога да кажа ".

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР