Сигурен съм, че като министър-председател Гълъб Донев ще е човек,

...
Сигурен съм, че като министър-председател Гълъб Донев ще е човек,
Коментари Харесай

Калфин: Сигурен съм, че служебното правителство ще направи максималното

Сигурен съм, че като министър-председател Гълъб Донев ще е човек, който внимава в детайлите, премерва дейностите и приказките си и знае по какъв начин да реализира резултати. Това сподели пред НОВА Ивайло Калфин  Ивайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 година в София. През 1983 година приключва 9-та Френска, шеф на Европейската организация за възстановяване на живот и труд, някогашен вицепремиер, някогашен външен и обществен министър и някогашен евродепутат.

За Донев и Лазар Лазаров, които са били част от неговия екип, добави: „ Моят опит с тях е че те са екипни играчи. Не бягат от риска. Нямам визия с какъв мандат ги изпраща президентът. Според мен от служебното държавно управление не би трябвало да се чакат някакви чудеса. Най-малкото, тъй като няма Народно заседание ”, посочи още той.

Калфин акцентира, че не би трябвало да чакаме от служебното държавно управление, с къс мандат и без парламент, да реши всички проблеми.

„ То би трябвало да задържи нещата, без да изпадаме в по-дълбоки рецесии, до момента в който се появи друго държавно управление ”, е неговото мнение. И добави: „ Сигурен съм, че това държавно управление ще направи оптималното ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР