Сигурен съм, че до края на деня забраната за влизане

...
Сигурен съм, че до края на деня забраната за влизане
Коментари Харесай

Шефът на „Гранична полиция”: Спираме влизането на руски коли у нас

Сигурен съм, че до края на деня възбраната за влизане на коли с съветска регистрация ще почне да работи и на територията на България, съобщи пред Българска национална телевизия шефът на " Гранична полиция " основен комисар Антон Златанов. Той акцентира, че ограничаването работи за товарните коли от няколко месеца.
Забраната е беше въведена от Европейска комисия на 11 септември, а в събота депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски прикани държавното управление неотложно да я вкара. Тя към този момент е в действие в Литва, Латвия, Естония, Полша, Финландия, а от през днешния ден и в Норвегия.
Забраната визира освен коли, само че и артикули.
Златанов заяви още, че предходната седмица е бил хванат чиновник на гранична полиция, съдействуващ трафика на мигранти. Той е заловен в почивен ден наоколо до граничната зона в случай, че работи в София. " Не е бил самичък. Нямаме никаква приемливост към такива прегрешения. Няма канали с държавна поддръжка по този мотив ", добави основният комисар.
Той беше безапелационен, че България е подготвена за Шенген като Гранична полиция. " Правим самооценки и инспекции и всичко е наред. При въздушните граници да вземем за пример можем да работим по шенгенските способи и правила още от на следващия ден. Един път би трябвало да се изясни какво следим. Стоим доста добре по три индикатора. Ограда, механически уреди зад нея - сензорни линии, видеонаблюдение, термално наблюдаване и човешки фактор ", добави Златанов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР