Сигналите за плагиатство срещу преподавателя и предложен за вицепремиер и

...
Сигналите за плагиатство срещу преподавателя и предложен за вицепремиер и
Коментари Харесай

Тръгва проверката за плагиатство срещу Петър Илиев

Сигналите за плагиатство против преподавателя и препоръчан за вицепремиер и министър на вътрешните работи Петър Илиев са възможни и ще бъдат прегледани от Етичната комисия в Софийския университет "Св. Климент Охридски ", оповестиха от висшето учебно заведение.
Става въпрос за подозрителни съвпадения в книгата на отличника от пъпа на София "Компетенцията на Народното събрание ", издадена през 2015 година с доктората "Парламентарен надзор " на преподавателя в СУ доцент Наталия Киселова, предпазен през 2008 година
Въпросът за плагиатството е бил издигнат в катедрата по Конституционно право на Юридическия факултет в СУ още през 2015 година, от Киселова, само че съгласно нея е бил заметен.
Ръководството на парламентарната група на "Има подобен народ " разгласи, че всеки, който съобщи обществено, че има плагиатство, ще се срещне с Пепи Барбадоса в съда.
Припомняме, че Илиев се показа за жертва на медийно и академично тричане, като в негова отбрана повтаряше, че отминалостта да се ревизира плагиатство е изтекла.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР