Сигналите срещу Мартин Божанов - Нотариуса са от 20 години

...
Сигналите срещу Мартин Божанов - Нотариуса са от 20 години
Коментари Харесай

Николай Стайков: В SS Club се е влизало с клубна карта с чип

" Сигналите против Мартин Божанов - Нотариуса са от 20 години и никой не се задейства. Как да знаем, че следствието няма да стигне до някой магистрат с " клубна карта ". Имахме основен прокурор, забъркан в Осемте джуджета, само че това не пречеше да е основен прокурор ". Това съобщи Николай Стайков, проверяващ публицист и съосновател на Антикорупционния фонд.
Вчера от Министерство на вътрешните работи стана ясно, че ще се ревизира клуб на Нотариуса, който е бил посещаван единствено от избрани лица (висши магистрати) с членски карти.

" Разговорът ни с Нотариус през 2021 година стартира с идването на Ивайла Бакалова, която разкри, че Веселин Денков е рекетиран ", уточни Стайков в ефира на NOVA.

Мартин Божанов е имал заведение до Специализираната прокуратура - в никакъв случай не е функционирало като същинско заведение обаче. Името е било " SS club ".

Там в действителност се е влизало с " клубна карта " с чип. Жена му Габриела е била на бара, а клубът е бил деен от 2011 година

Според журналиста е доста значимо деликатно да се прегледат телефоните на Нотариуса, защото там има фотоси и доказателства за срещите му на високо равнище.

" Към дефинира институции и каузи са работели освен съдии, само че и някогашни чиновници на ДАНС, юристи и така нататък Много хора в системата знаят, само че доста хора желаят да се не помни ", приключи Николай Стайков от АКФ.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР