Сигнали за проблеми с най-новия модел мобилни устройства на Apple

...
Сигнали за проблеми с най-новия модел мобилни устройства на Apple
Коментари Харесай

Проблеми за Apple: iPhone 8 и iPhone 8 Plus дадоха дефекти

Сигнали за проблеми с най-новия модел мобилни устройства на Apple провокираха бурни реакции в обществеността. Новите модели на iPhone - iPhone 8 и iPhone 8 Plus, които излязоха на пазара преди по-малко от месец, може да се окажат дефектни. Това оповестяват медии в Тайван и Китай, представени от международни софтуерни уеб сайтове, представени от news.bg.

Потребители алармират, че пораждат проблеми при зареждането на новия iPhone 8 Plus. Сигналът бил подаден от жена, закупила новия телефон единствено преди 5 дни.

Жената сложила апарата да се зарежда с истинския кабел и адаптер. Няколко минути по-късно обаче тя видяла, че предната част от панела на телефона се повдига нагоре, отделяйки се от долната част на телефона. Впоследствие панелът се отделил съвсем изцяло от устройството.

 1985125

Апаратът към този момент е изпратен назад във фабриката на Apple, където следва казусът да бъде разследван. Жената е получила нов телефон в подмяна.

В Япония също имало сигнали за нередности с новото мобилно устройство на Apple, оповестява thenextweb.com. Според сигнала консуматор в Япония е получил чисто новия си телефон, който бил опакован. След като отворил опаковката обаче, дисплеят на апарата бил очевидно обособен от тялото на телефона.

 1985127

bTV осведоми и за случаи, при които са зародили проблеми и със зарядното на телефона. Клиент се оплакал, че откакто присъединил новия си iPhone да се зарежда, апаратът се взривил. Към момента обаче тези данни не са доказани.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР