Сигнали за неправомерна агитация в райони на секционни избирателни секции

...
Сигнали за неправомерна агитация в райони на секционни избирателни секции
Коментари Харесай

Сигнали за неправомерна агитация проверила полицията в Смолян, нито един от тях не е бил потвърден

Сигнали за непозволена пропаганда в региони на секционни изборни секции са постъпили в полицията в Смолян, само че нито един от тях не е бил доказан, осведоми за Дарик шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи – Смолян старши комисар Цветан Цанков. Заради сходни подозрения, полицейският шеф е разпоредил, всички паркинги пред секционните комисии да бъдат освободени от колите, благосъстоятелност на хората ангажирани с изборния развой с цел да няма скупчвания и подозрения. На този стадий изборният ден в региона протича обикновено. Активността към 11:00 часа в община Смолян е 8,75 %, при 12, 6% при първия тур на локалните избори.

По –висока изборната интензивност регистрират в община Златоград. Там са дали своят вот 25,13 % към 11 часа, осведомят от Общинската изборна комисия. Процентът на гласувалите в първите часове от балотажа е с 1,33 пункта по-висок от интензивността на 29 октомври.

В община Чепеларе интензивността е 20,19 % към същия час. Процентът на гласувалите на балотажа е почти същият както на първия тур.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР