Сигнали за бомба са подадени за две столични училища. Става

...
Сигнали за бомба са подадени за две столични училища. Става
Коментари Харесай

Нови сигнали за бомби в столицата: Евакуираха две училища

Сигнали за бомба са подадени за две столични учебни заведения. Става въпрос за 81 СУ „ Виктор Юго “ и 144 СУ " Народни будители ". И двете учебни заведения са в регион " Младост ". Родителите са били извикани, с цел да вземат децата си от образователните заведения.
Учениците от I-ва промяна в 81. СУ са евакуирани и освободени от образователни часове до края на деня. Учениците от втора промяна, 5 и 6 клас ще се образоват в електронна среда през виртуалните класни стаи. Това оповестяват от образователното заведение във Facebook страницата си. От управлението прецизират, че учениците от 1-4 клас би трябвало да бъдат взети от двора на учебното заведение. В известието се споделя, че ограниченията са подхванати по отношение на подаден сигнал от 7 районно управление (на МВР) за бомбена опасност.
Екипи на полицията ревизират сигналите за сложени взривни устройства.
Припомняме, че сигнал за сложено взривно устройство опразни краткотрайно Съдебната палата в София тази заран. Полицейски екипи изтеглиха хората от постройката. Специализирани екипи посетиха мястото, с цел да ревизират сигнала, който е подаден към 9 часа.
По-късно денем бе подаден сигнал за бомба и в Софийския областен съд, а през вчерашния ден салоните на летище София бяха евакуирани по същата причина.
Столичната полиция ревизира сигнали за сложени взривни устройства в няколко обекта в столицата. Това потвърдиха от Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР