Сигналът за заплахата е подаден от 53-годишен жител на с.

...
Сигналът за заплахата е подаден от 53-годишен жител на с.
Коментари Харесай

Арестуваха бившия председател на общинския съвет в Септември заради закана за убийство

Сигналът за опасността е подаден от 53-годишен гражданин на с. Виноградец, откакто през вчерашния ден към 16 часа Лазар Влайков го пресрещнал на пътя, носейки със себе си нож. Влайков е почнал да насочва закани за ликвидиране на съселянина си и на неговото семейство. Това се е случило в наличието и на други хора.

 

Според свидетелските показания Лазар Влайков е бил очевидно в нетрезво положение. Веднага след подаването на сигнала Влайков е бил арестуван за 24 часа. Преди два месеца той също бе задържан за безчинство, напомня БНР. Тогава мотивът бе скандал в локално заведение, предизвикан от сина на Влайков - Николас, който с неговия другар Йордан Халачев-Розата се държали нападателно към останалите гости, в това число и към деца.

 

Единият от родителите, който се е противопоставил на протичащото се, е бил пребит от Влайков и Халачев на идващия ден. Името на Лазар Влайков нашумя преди години, когато с негов револвер бе прострелян локален ресторантьор, поради което бе наказан на 4 години затвор, само че поради положително държание бе предварително освободен.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР