Сигналът за убийството на Мартин Божанов – Нотариуса е подаден

...
Сигналът за убийството на Мартин Божанов – Нотариуса е подаден
Коментари Харесай

Шефът на СДВР отсече: Сигналът за убийството на Мартин Божанов – Нотариуса е подаден с над 50 минути закъснение

Сигналът за убийството на Мартин Божанов – Нотариуса е подаден с над 50 минути забавяне. Това съобщи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Любомир Николов по време на брифинг.

От охранителните камери виждаме, че сигналът е подаден с 50-55 минути забавяне

Съпругата му тогава го е установила. Свидетелите, които са чули възпроизвеждане на изстрели, не са алармирали органите на Министерство на вътрешните работи неотложно. Тепърва се откриват и събират данни за съответни хипотетични причинители, местонахождение, откъдето са създадени изстрелите, диаметър на оръжие, тип на оръжие, както и определяне на хора от близкия му кръг, с които ще стартираме да работим. Установяваме лица от близкия му кръг. Ще се ориентираме по-мащабно в житието и битието на лицето, предвид на това да изведем по-коректни версии, по които да работим “, добави още Николов.

Той посочи, че убитият е притежател на парцели отвън страната и по-конкретно в Гърция:  „ Впоследствие ще установим какъв брой тъкмо са те. За момента имаме данни за един парцел с много огромни мащаби. Фиктивно ожанов владее много парцели, само че на негово име са единици. Г-жа Божанова е придобила къща отвън София, където през вчерашния ден беше осъществено претършуване и изземване. ”

Възможно част от лицата, организирали убийството, да са напуснали страната

Според него е било въпрос на време да се повдигне обвиняване против Мартин Божанов, защото в прокуратурата е водено следствие за имотни измами, пране на пари и за насила във връзка с съдии, които са гледали цивилен каузи.

 

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР