Сигналът за кражбата на кола пред аптека в Дупница е

...
Сигналът за кражбата на кола пред аптека в Дупница е
Коментари Харесай

Отвлякоха две деца при кражба на кола в Дупница

Сигналът за кражбата на кола пред аптека в Дупница е постъпил през днешния ден към 12.15, заяви старши комисар Светослав Григоров, шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи Кюстендил.

 

Неправоспособният лидер е оставил децата (на 1г и на 4 г.) сами край параклис над града и по-късно е задържан.

Полицейските екипи са разкрили откраднатата кола и са задържали лицето.

 

" Около 12.15 е постъпил сигнал за откраднат автомобил. Сигналът е подаден от собственичката на колата. Автомобилът е бил оствен пред аптека с ключовете на таблото и вътре се намират двете й деца - на 1 и на 4 години. С наличните сили на полицейското ръководство за осъществени заградителни мероприятия, при които след към 15 минути автомобилът е арестуван в региона на квартал " Бешика ". При задържането на лицето никой не е потърпевш, нито лицето, нито някой чиновник или участници в придвижването. Мъжът е изоставил децата в региона на параклиса " Свети Спас " над град Дупница. 39-годишен е, с психологични проблеми, недееспособен лидер. Пробите му за алкохол и опиати са негативни ", акцентира старши комисар Григоров.

Директорът на ОД на Министерство на вътрешните работи Кюстендил, акцентира, че при задържането на 39-годишният мъж той е принал къде е оставил децата.

 

Децата са в положително положение. Извършителят на закононарушението е задържан малко по-късно и е арестуван неотложно.

" Майка, управлявайки своя автомобил и возейки двете си деца в него, стопира автомобила, излиза от него, оставя ключовете на таблото. В резултат на тези нейни дейности в автомобила влиза лице, което е психологично болно, съумява да открадне автомобила и в следствие на бързите издирвателни и заградителни мероприятия, децата са открити в положително здраве ", разяснява вътрешния министър Калин Стоянов.

Служителите, взели участие в този случай, ще бъдат наградени, безапелационен е старши комисар Григоров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР