Сигналът за катастрофата, която е станала на 200 метра преди

...
Сигналът за катастрофата, която е станала на 200 метра преди
Коментари Харесай

От Сега: В България Стана Страшно! Коне Препускат В Пороя, Река От Кръв По Асфалта! Убит Е 24-Годишният

Сигналът за злополуката, която е станала на 200 метра преди табелата за село Старо Оряхово, е подаден към 23 часа нощес.

24-годишният мъж от село Детелина е управлявал лек автомобил " Фолксваген ", като е седнал зад кормилото без удостоверение за правоуправление. Той е блъснал кон, излязъл на пътното платно, след което колата изхвърчала от пътя и паднала в отводнителен канал.

Водачът е умрял на място. Извършен е оглед. По случая има формирано досъдебно произвеждане. Изясняват се аргументите за тежката злополука.

Само преди пет дни пуснат на независимост кон аргументи тежка злополука и на основен път София–Бургас в региона на карловското село Певците. В тъмното водач на БМВ не видял животното в точния момент и с цел да избегне конфликта, направил внезапен завой и се блъснал в идващия отсреща Фолксваген Голф, а след това - и в крайпътно дърво.

Трима души са починали, а 20 са ранените при произшествия през миналото денонощие, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Един е с заплаха за живота.
В страната са станали 21 пътни случая.
В София са регистрирани едно тежко и 205 леки катастрофи. Няма починали, един човек е ранен.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР