Сигналът за изчезването на мъжа е подаден от сестра му

...
Сигналът за изчезването на мъжа е подаден от сестра му
Коментари Харесай

Полицията издирва търговецът на криптовалути Алтънбашев, предполагат отвличане

Сигналът за изгубването на мъжа е подаден от сестра му и приятелката му. Преди ден те са оставили IT експерта в столичния квартал „ Младост “, където е трябвало да има среща.

След това мъжът е спрял да дава отговор на мобилния си телефон, а по-късно той е бил изключен. Оттогава е в неопределеност. Заради това околните му са подали сигнал в полицията в София.

Пред служителите на реда тя съобщила още, че по обяд в жилището на брат й, който се намира против нейния, влезнал мъж на забележима възраст към 28-35 година По думите й, той си отключил с ключ. Притеснителното в тази ситуация било, че с ключ за жилището разполагали единствено тя и брат й.

Предполага се, че жилището му е обискирано толкоз усърдно, с цел да бъдат открити флашките, в които се съхраняват биткойни и етериуми.

След като непознатият си тръгнал с бял автомобил, тя подала сигнал на телефон 112. След това почнала да написа и звъни на брат си, само че той й споделил, че не може да приказва и че отпътува за Бургас във връзка със собствен план. Това бил и последният й диалог с него.

В момента по случая работят от бранш " Издирване " в Столична дирекция на вътрешните работи. Не се изключва нито една версия за изгубването на мъжа. Изясняват се детайлности към последните часове, в които мъжът е имал контакт. В полицията е разпитана и приятелката на предприемача – Кристина.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР