Сигналът за инцидента е подаден към 11.30 часа днес. Психично

...
Сигналът за инцидента е подаден към 11.30 часа днес. Психично
Коментари Харесай

Цялата Мрачна История: Психичноболният Е Стрелял По Майка Си, Тя Се Е Отдръпнала И Е Уцелил Полицая

Сигналът за случая е подаден към 11.30 часа през днешния ден. Психично болният е арестуван. Изясняването на всички условия по случая продължава.

Както е известно, потърпевшият е откаран в " Пирогов ".

" Раненият сътрудник е умел чиновник с 10-годишен стаж в Министерство на вътрешните работи. Надявам се бързо да се възвърне ", разяснява основен комисар Младен Маринов. Той посочи, че след идването на полицейските екипи, майката на психичноболния мъж е отворила вратата, мъжът е стрелял евентуално със самоделен револвер.

Първите дейности са били ориентирани към обезвреждане на стрелеца, тъй че да не нарани други хора, както и оказване на помощ на потърпевшия чиновник. По думите на ст. комисар Ивайло Иванов - шеф на Столична дирекция на вътрешните работи, седем чиновници е имало на адреса.

Те са реагирали неотложно на сигнала, подаден през днешния ден от майката. Изяснено е, че до преди месец мъжът е живял в чужбина - в страна от Европейски Съюз. На мястото на случая е осъществен оглед, проверяващи служители на реда разпитват очевидци и съседи.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Извършителят е арестуван, в полицията са майката и още един родственик, които сега се разпитват.

Състоянието на 34-годишния служител на реда, който беше прострелян по-рано денем, е устойчиво. Това разгласи на брифинг изпълнителният шеф на УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов " ЕАД проф. Асен Балтов, оповестиха от лечебното заведение.

" Има огнестрелно пострадване в региона на лицето. Състоянието за момента е устойчиво, отвън заплаха за живота е. Бяха подхванати незабавни реанимационни дейности, беше изработен скенер по неотложност, с цел да се види какво е положението му. Няма наранени кости ", изясни проф. Балтов.

По думите му това е огнестрелно пострадване, което изисква в допълнение наблюдаване, спомагателни хирургични интервенции и обработки, поради което потърпевшият ще остане за лекуване в " Пирогов ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР