Сигналът за инцидента бе подаден около 17.15 ч. 21-годишният шофьор

...
Сигналът за инцидента бе подаден около 17.15 ч. 21-годишният шофьор
Коментари Харесай

Тройна експертиза ще търси причините за челния сблъсък в Момчилград, жертвите са братовчеди

Сигналът за случая бе подаден към 17.15 ч. 21-годишният водач на лек автомобил " Ауди " е изгубил надзор върху колата, която се е блъснала челно в микробус " Мерцедес ", ръководен от 61-годишен мъж. На място починали 21-годишният Дженк и 17-годишният му братовчед Емре.

Двете момчета пътували за Момчилград, с цел да се видят с другари. Два дни по-рано Емре се върнал в България от Белгия, където живеел с татко си и учел, написа локалният уебсайт " 24Родопи ". Зад аудито се е движил и различен автомобил с техни родственици.

Седем души от микробуса са потърпевши, като лидерът и още петима пасажери са превозени в болничното заведение в Кърджали. По-късно един от тях е изместен в лечебно заведение в Пловдив. Шофьорът на микробуса е тестван с техническо средство за приложимост на алкохол и същото е отчело негативен резултат.

Разследването по случая се организира от проверяващ служител на реда от РУ-Момчилград към ОД на МВР-Кърджали. Под надзора на Окръжна прокуратура-Кърджали е осъществен оглед на местопрестъпление, назначени са съдебномедицински експертизи и тройна автотехническа експертиза. Предстои провеждането на разпити на очевидци, назначение на правосъдни експертизи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР