Сигналът срещу кмета на Младост Десислава Иванчева е подаден в

...
Сигналът срещу кмета на Младост Десислава Иванчева е подаден в
Коментари Харесай

Шефът на КПКОНПИ: Иванчева звъни от чужбина, че ще остане по-дълго, харесвало й

Сигналът против кмета на Младост Десислава Иванчева е подаден в КПКОНПИ на 2 април. Тогава предприемачът Александър Ваклин е декларирал в антикорупционната комисия, че са му желани пари, съобщи шефът й Пламен Георгиев по Нова тв. 

Той описа, че Иванчева си разрешавала " много капризи ". Например - вдигали са се и отиват в прилежаща страна на отмора, планува се един интервал... аз това го знам, тъй като това е повода за едно от отлаганията за предаване на парите, вземат решение, че им харесва, обаждат се и споделят " на нас тук доста ни харесва " и оставаме за още няколко дни ", даде образец Георгиев. 

За арбитър Пламен Панайотов, който остави за непрекъснато в ареста Иванчева и двамата обвинени с нея Биляна Петрова и Петко Дюлгеров, Георгиев изясни, че може да каже доста положителни думи за него. Двамата се познавали от години и Панайотов бил доста добър експерт. 

" Няма по какъв начин да се желае отказ, тъй като ние нямаме никакви пълномощия да правим дейности по следствието. Претърсване, изземване и прочие се правят единствено от прокуратрурата и нашата работа няма връзка с господин Панайотов ", разяснява Георгиев. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР