Сигналът, който получихме днес, е от подведен клиент на голяма

...
Сигналът, който получихме днес, е от подведен клиент на голяма
Коментари Харесай

Клиент на Кауфланд: Излъган съм! Вижте обяснението им!

Сигналът, който получихме през днешния ден, е от измамен клиент на огромна комерсиална верига. Потърпевшият мъж, който се обърна към редакцията на Plovdiv24.bg , е мощно отчаян от обстановката, развила се през днешния ден, откакто е посетил магазина на комерсиалната верига в Асеновград.

От “Кауфланд " дават обещание в символ на опрощение ваучер на стойност 3 лв. за всички, чакали повече от 5 минути на касите за обслужване на клиенти. Това написа в формалната страница на комерсиалната верига.

Стигнал към този момент до касата, мъжът пита служителката по какъв начин може да се възползва от въпросния ваучер “извинение ", тъй като е чакал над 10 минути, до момента в който пристигна неговият ред, а служителката го праща към отдел “Информация ".

Оттам общително го молят да изчака, с цел да може охранителят да прегледа записите от камерите.

След като записите от камерите са прегледани, защитата на магазина се връща и декларира на пострадалия, че действително той не е бил на опашката над 5 минути, с цел да може да се възползва от този ваучер. 

Разгневен мъжът оспорва изказванието на охранителя, обяснявайки му, че действително е стоял на опашката задоволително дълго време, с цел да бъде обезщетен.

От отдел “Информация " се оправдават с това, че с цел да получиш въпросния ваучер, е належащо да си чакал най-малко 5 минути с сложени артикули на касовата лента, а не на самата опашка към касата .

" Чакане не е ли от самото разпореждане на опашката? Чувствам се измамен и измамен, тъй като на никое място не са упоменати изискванията на акцията им. Подведени са и доста други хора, освен жителите на Асеновград ".

Това споделя отчаян господинът, който остана измамен и по този начин и не се възползва от ваучер “извинение " на стойност 3 лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР