Сигналът е получен на тел. 112 в 22.30 ч. снощи,

...
Сигналът е получен на тел. 112 в 22.30 ч. снощи,
Коментари Харесай

Млад шофьор с БМВ се вряза в пловдивска аптека

Сигналът е получен на тел. 112 в 22.30 ч. нощес, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Пристигналият на ул. " Димитър Талев " автопатрул на бранш " Пътна полиция " открил, че лек автомобил BMW с кърджалийска регистация се е блъснал във витрините на аптеката. 20-годишният водач е прегледан от екип на незабавна помощ и освободен за домашно лекуване. Няма данни за приложимост на алкохол.

" Добре че няма жертви и потърпевши, размина се единствено с материални вреди. Тестовете за алкохол и опиати на лидера бяха негативни, само че беше без колан. Обаче след случилото се ще би трябвало да прибавим към наименованието на аптеката и думата " драйв ", разяснява пред " 24 часа " притежателят на фармацевтичния обект Александър Харалампиев. След удара БМВ-то е със счупено предно стъкло.

Към момента няма публична информация какви са аргументите за възникването на злополуката, само че от фотоси от случая се вижда, че пътната настилка е била мокра поради падналия във вечерните часове дъжд.

Един човек е умрял, а 29 са ранени при 22 тежки произшествия в страната през миналото денонощие, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. В София ранените са трима - при две тежки и 29 леки катастрофи. Няма починали.

От началото на месеца злополуките са 415 с 24 жертви и 529-ма ранени.

От началото на годината починалите са 82-ма, а ранените 1691 - при 1365 тежки произшествия.

При съпоставяне с данните за починалите през същия интервал на 2023 година се регистрират с 24 по-малко тази година. 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР