Сигналът до Главния прокурор на Република България Иван Гешев е

...
Сигналът до Главния прокурор на Република България Иван Гешев е
Коментари Харесай

Сигнал до Гешев за опити да се открадне от КТБ АД единственото в Югоизточна Европа находище на гипс в с. Кошава

Сигналът до Главния прокурор на Република България Иван Гешев е подписан от Георги Христов и Георги Зяпков и е против дейностите и бездействията на синдиците на КТБ, както и на членовете на УС на Фонда за гарантиране на влоговете в банките, във връзка с опити за увреждане на масата на несъстоятелността на ГИПС АД, надлежно – на масата на несъстоятелността на КТБ АД.
Сигналът сочи съответни дейности и бездействия на лица от мениджмънта на ГИПС АД, както и на свързани с това сдружение лица и търговски сдружения, а също по този начин и на лица и сдружения, явяващи се или представляващи „ кредитори “ на същото сдружение, оплетено в незаконни схеми.

.

Лицата са до болежка познати – съвсем до един очевидци на Специализираната прокуратура по така наречен „ Мегадело КТБ “, отпред с Бисер Андонов Лазов.

Под носа на синдиците на КТБ АД като „ максимален заемодател “ на ГИПС АД комфортно се е наместило сдружението „ Гипс Кошава майнинг “ ЕООД, което сдружение е с капитал 1 000 лв. и към този момент е дъщерно сдружение на едноличния си притежател - „ ГИПС КОШАВА “ АД, благосъстоятелност от своя страна на три физически лица – преобладаваща част от тях от мениджмънта на ГИПС АД, последното сдружение - явно съзнателно докарано до банкрут от самите тях.

Описаното в сигнала взимане на „ Гипс Кошава майнинг “ ЕООД против ГИПС АД от листата на кредиторите с предявени признати вземания по чл.685, ал.1 от Търговски закон възлиза на неуместните и признати безрезервно от синдика Любен Иванов - 86 574 104,38 лв..

Подписалите сигнала приканват за деликатно и акуратно запознаване с всички изложени обстоятелства и условия, с всички приложени към сигнала документи, за изчерпателен разбор на записите в Търговския указател и оповестените документи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР