Сигнал за стрелба на адреса е подаден тази сутрин в

...
Сигнал за стрелба на адреса е подаден тази сутрин в
Коментари Харесай

Станаха ясни подробности около кървавата касапница с три трупа на ул. Македония


Сигнал за пукотевица на адреса е подаден тази заран в 10.15 часа. Отзовалият се на място полицейски екип е проникнал в жилището и е установил съществуването на три натрупа. Веднага са подхванати нужните заградителни мероприятия от страна на полицията, с цел да се резервира местопроизшествието и се пристъпи към първични процесуално-следствени дейности, изясни прокурор Конов. 

" Самоличността на трите натрупа е открита. Това са Д.Г. на 40 години, български жител, на българща та 23 години с букви Д.Т и на шведски гражданин на 41 години с букви Н.Л.

Продължава осъществяването на следствените дейности. Иззети са огнестрелни оръжия, бойни и газови, преправени за бойни. В жилището е открит автомат, два газови револвера, преправени за бойни и един военен револвер, със заличени номера. Открити са също голям брой муниции. Назначени са  съдебно-медицинска експертиза за аутопсията, балестична експертиза на откритото оръжие и боеприпасите, назначена е физико-химична експертиза. Разпитват се очевидци. Това мога да кажа досега във връзка с досъдебното произвеждане ", сподели прокурор Конов. 

" Убитият варненец е имал престъпна регистрация за хулигански прояви. Апартаментът на кървавото ликвидиране е бил нает чартърен. На този стадий не можем да разясняваме дали има избягал човек от жилището, нито дали тримата убити имат някаква връзка между тях ", добави комисар Даниел Пашов.  

Тепърва казусът ще се разплита, ще бъдат извършени диалози със притежателите на наетото жилище и съседи. Пуснато е питане дали убитият шведски гражданин има регистрирани престъпни прояви в родината си.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР