Сигнал за системен тормоз на дете в детска градина в

...
Сигнал за системен тормоз на дете в детска градина в
Коментари Харесай

Баба сигнализира за тормоз над вничето ѝ в детска градина

Сигнал за систематичен тормоз на дете в детска градина в Благоевград е подала неговата баба. Персоналът на детската градина обаче отхвърля това и упреква бабата - аставник на детето, в дълготраен тормоз над учителите там.

За душевен тормоз и отнемане от вода и храна са обвиняванията на бабата на детето.

" Отидох да се разправям за пиесите, които играят, тъй като избират едни и същи деца. Разбрах, че не е хранен и не са му давали вода. Казали са му, че ще бъде изменник и ще го изгонят от детската градина, в случай че опише у дома какво става в градината. Такива хора не би трябвало да работят в детско заведение с деца ", описа пред Българска национална телевизия Илка – баба на детето.

Според шефа и учителите в детската градина тормоз над детето не е имало:

" Нищо от казаното не е правилно. По изказванията на казаното от дамата са осъществени инспекции от способените органи, те са се произнесли. Това, че техният отговор не удовлетворява госпожата не значи, че би трябвало да споделя погрешна информация и уронването на името на детската градина ", показа Катя Низамова – шеф на ДГ №8 „ Вечерница “ – Благоевград.

" Аз съм старши преподавател. Уважавам децата, обичам ги. Уважавам и техните родители. Това, което се твърди за мен не е правилно ", сподели учителката, упрекната в тормоз над детето.

" Събрали сме се тук, с цел да окажем морална поддръжка на нашите сътрудници, които са наранени от случая. Много елементарно е да се очерни някой с неистини и клюки ", изясни Симона Митова - шеф на дирекция “Образователни действия ” към община Благоевград.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР