Сигнал за предлагане на съмнителни карти с отстъпки за спектаклите

...
Сигнал за предлагане на съмнителни карти с отстъпки за спектаклите
Коментари Харесай

Сигнал: Предлагат съмнителни карти с отстъпки за спектакли на Операта в Пловдив

Сигнал за предложение на съмнителни карти с отстъпки за спектаклите на Държавна опера-Пловдив подаде наша читателка. Тя описа, че момиче и момче са звъняли в жилища и са влизали в офиси в постройката, където живее. По думите ѝ младежите били добре възпитани, изразявали се доста благо.
Прочетете още
" Молбата ми е, в случай че имате опция да ревизирате и вие дали има възможност това да е някаква машинация, с цел да сигнализирате преди доста хора да се опарят от нея, както се случи преди два месеца в София с спектакъл “Възраждане ”. Потърсих информация от дирекцията на Операта, както и от касата в Дома на културата " Борис Христов " и оттова ми споделиха, че няма такива карти. Ако тези карти са същински, а на касата не знаят за тях, по какъв начин ще създадат отстъпката, която се поставя ", обърна се към екипа ни тя.

Репортерска инспекция откри, че Държавна опера-Пловдив предлага карта за отстъпки. Хартиеният притежател на " Премиера+ " е с визия, отдадена на 70-годишнината на музикалната институция. Стойността ѝ е 30 лв., против които меломаните получават 5 лева отстъпка за по два билета за пет събития - концерти и спектакли, на Операта в Дома на културата " Борис Христов ". Отстъпка от 50 % има и за по два билета за пет спектакъла от програмата на фестивала Opera Open.  

" Това е визията на единствената публична карта, с която публиката ни може да употребява отстъпки ", прецизираха от екипа на Операта и предоставиха фотоси.



Снимка: Държавна опера-Пловдив
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР