Сигнал за оставено без надзор малолетно дете е бил подаден

...
Сигнал за оставено без надзор малолетно дете е бил подаден
Коментари Харесай

Отдел „Закрила на детето”: Има сигнал за детето на Габриела Пеева, оставено без надзор

Сигнал за оставено без контрол малолетно дете е бил подаден от Владимир Павлов, комшия на Габриела Пеева в Бургас. Това удостовери началникът на отдел „ Закрила на детето ” в града Димитрина Чочорова по случай инспекциите против упрекнатата за убийството на Пейо Пеев жена, предава.

„ Владимир Павлов е подал сигнала през юли 2021 година на телефон 112, бил е трансфериран към народен телефон за деца в риск. При нас постъпва на 3 юли и гласи, че малолетното дете Михаел Пеев е оставено за несигурно време само, без контрол от възрастен. Съседът го е взел при себе си и алармирал ”, съобщи Чочорова.



„ Проведени са диалози с детето, майката, бабата и прабабата по майчина линия. Тъй като бащата не се намира на наша територия, с него е извършен телефонен диалог. Установихме, че детето е останало фактически без контрол за малко. Това е единственият сигнал, подаван за Михаел ”, уточни Чочорова.

Тя разясни, че за случая е била известена районната прокуратура, полицията в Бургас, както и Държавната организация за протекция на детето, само че не е намерено съображение за закононарушение.



„ Нямаме данни за заведено дело за лишаване на наставнически права ”, добави началникът на отдел „ Закрила на детето ”.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР