Сигнал за оставено без надзор бебе на паркинг на ул.

...
Сигнал за оставено без надзор бебе на паркинг на ул.
Коментари Харесай

Изоставиха бебе на паркинг в Пловдив

Сигнал за оставено без контрол бебе на паркинг на ул. “Д-р Никола Ковачев " в Пловдив е получен на телефон 112 в 13.50 часа през вчерашния ден. Според информацията, детето било открито сред два автомобила, а до него имало шише с мляко. На място незабавно са изпратени полицейски патрул от Второ районно управление (на МВР) и екип на Спешна помощ, осведоми Plovdiv24.bg.

Лекарите открили положително общо положение на момченцето, което е на забележима възраст 5-6 месеца. То е настанено в Клиника по педиатрия при УМБАЛ “Св. Георги ". Уведомени са представители на отдела “Закрила на детето ".

Полицейските чиновници са направили оглед на мястото, разпитани са очевидци. Под управлението на Районна прокуратура – Пловдив не престават дейностите за определяне на самоличността на бебето и търсене на неговите родители или близки. Образувано е досъдебно произвеждане.

Момченцето е с растеж 68 см, тъмна коса и кафяви очи. Облечено е в наследник гащеризон от полар. На тел. 032/932-002 в дежурната част на Второ районно управление (на МВР) – Пловдив се одобряват сигнали от хората, които могат да спомагат на полицията по случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР