Сигнал за нападения и отвличания на момичета, чакащи по автобусни

...
Сигнал за нападения и отвличания на момичета, чакащи по автобусни
Коментари Харесай

Отвличат ли момичета от спирки във Варна?

Сигнал за набези и отвличания на девойки, чакащи по автобусни спирки в разнообразни елементи на Варна е бил получен в редакцията на Varna24.bg. До медията е изпратена и фотография на младежи, пътуващи в рейс, за които се твърди, че са лицата, упрекнати за отвличането.

Ето и част от наличието на изпратената информация без редакция:

" Съобщението обикаля инстаграм сторитата на доста девойки в последните няколко часа, първо е качено от момиче, чието име няма да загатвам, което през днешния ден е било нападнато от съответните “мъже ", само че е съумяло да се избави. Тя е имала шанс. Други, които са им ставали жертви, обаче са дрогирвани, изнасилвани и изоставяни на улицата без облекла.

Съответните мъже са на възраст сред 18 и 20 години. Ходят по спирките към Катедрала и кв. " Владиславово ", набелязват си момиче и стартират да разпитват, кой набор е, от кое учебно заведение е, молят за цигари, а когато не им се получи, подвигат момичето и я вкарват в алена кола.

Подавани са сигнали в полицията, само че никой нищо не прави!!! "

От ОД МВР-Варна обясниха следното:

" По мотив изявления, появили се през последната седмица в обществените мрежи и последвали голям брой мнения, фотоси и споделяния, свързани с изказвания за отвличания на малолетни девойки от автобусни спирки във Варна, прецизираме следното. В подразделенията на ОДМВР – Варна сигнали с сходно наличие не са подавани, не са регистрирани и такива произшествия, както през последната седмица, по този начин и през цялата предишна 2019 година

Напомняме, че член 326., ал.1 в Наказателния кодекс на Р България гласи: " Който предава по радио, телефон или по различен метод погрешни повиквания или заблуждаващи знаци за помощ, акцидент или паника, се санкционира с отнемане от независимост до две години “.

Сигнали и известия за катастрофи или противоправни действия жителите следва да подават на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР