Сигнал за бомба, поставена в НДК, наложи евакуация на сградата,

...
Сигнал за бомба, поставена в НДК, наложи евакуация на сградата,
Коментари Харесай

Получен е сигнал за бомба в НДК

Сигнал за бомба, сложена в НДК, наложи евакуация на постройката, с цел да бъде тествана. Новината заяви Българска национална телевизия, чиито екип е бил помолен да напусне.

От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи обаче оповестиха за " Дневник ", че не се е стигнало до извеждане на хора. Сигналът е бил получен малко преди пет часа. Предприети били общоприети ограничения в такива случаи. Те към този момент са към своя край, само че досега нищо притеснително не е намерено, споделят още от Министерство на вътрешните работи.

В момента на приемане на сигнала в НДК към този момент не е имало публични прояви, свързани с българското европредседателство на Съвета на Европейски Съюз. По-рано денем там се състоя съвещание на европейската комисия и българското държавно управление, както и конференция на ръководителя на Европейска комисия Жан-Клод Юнкер и българският министър председател Бойко Борисов. Заради тези прояви от няколко дни насам зоната към двореца е най-силно охраняваната в София.

В предходните два дни, закани за бомби бяха получени на летище София. В сряда двата терминала на аеропорта бяха опразнени, а през вчерашния ден инспекцията мина без евакуация.

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Европредседателството (76)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР