Сигнал в Закрила на детето е получеен в неделя на

...
Сигнал в Закрила на детето е получеен в неделя на
Коментари Харесай

Шокиращи подробности за опита на продажба на 9-годишното момиче във Варна

Сигнал в Закрила на детето е получеен в неделя на 3-ти март от полицията. Жена от район Добрич е отишла в полицията с шестте си деца, с цел да получи протекция

Анна Конукова от Закрила на детето

" Майката първоначално търсеше къде да отседне с децата, беше безпомощна, беше й препоръчан спешния център, който е с дребен потенциал, само че макар почивните дни екипът на центъра направи всичко допустимо на дамата да й бъде обезпечено обикновено всекидневие. Жената е била редовно насилвана. Тя си е тръгнала от фамилията след абсурда с мъжа, с който живее на фамилни начала. Петте й деца са от него. Поводът да напусне е, че най-голямото момиче трябвало да бъде продадено, или да бъде обещано някъде за брак, съгласно мъжа й. Майката не била съгласна, беше обезпокоена, не искаше това да се разчува обществено, макар че това се знае, че се прави в етническия етнос. Няма индикации децата да са получавали домашно принуждение. Детето не знае повода да изоставен, то е най-голямото и схваща, че се е случило нещо, с цел да се изнесат ", разяснява Анна Конукова от " Закрила за детето ".

" В спешния център психолог ще работи с децата и майката. При всички случаи те са претърпяли принуждение, дали физическо или психическо. Трудно е да намерим място за майка с шест деца. Ще има мярка за протекция. Може би ще се наложи тя да бъде настанена в звено " Майка и бебе ", а по-големите дечица ще са в приемни фамилии. Търсим помощ от роднинския кръг ", добави още тя.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР