Сигнал от Банкя - трансформатор виси заплашително над улица „Иван

...
Сигнал от Банкя - трансформатор виси заплашително над улица „Иван
Коментари Харесай

Зрителски сигнал: Трансформатор виси заплашително над улица в Банкя

Сигнал от Банкя - трансформатор виси заплашително над улица „ Иван Вазов “. В началото на предходната седмица боклукчийски камион се удря в структурата и прекъсва електрозахванването на региона на военния санаториум.

Няколко часа по-късно, повредата е „ отстранена “.

„ Това се смята за решение на казуса, до момента в който цялото това знамение не се стовари върху някоя кола, дете или възрастен човек и не стане най-лошото “, пишат потребителите.

„ Шести ден не се взимат никакви ограничения. Безмълвна съм пред безхаберието на всички институции в тази страна и очевидното неуважение на човешкия живот и здраве “, споделя различен наш фен.

Удар след недовиждане при маневра с боклукчийски камион, едвам не пречупва стълба с трансформатора. Кристиян Чечев схваща за случая, откакто стопира тока.

„ Ние в Бянкя сме привикнали да сме на режим, само че това ни изненада. В следствие разбрахме, че един камион е имал взимане предоставяне с трафопоста. Май не е съумял да избяга, тъй като трафопостът се е стоварил в самия камион, влезнал му е в каросерията “, споделя Кристиан.

В резултат повече от 7 часа част от Банкя остава без ток. Оттогава минава седмица. Дни след случая, въпркеи че е укрепен, трансформаторът виси все по този начин заплашително над улицата, а елементи от него са разхвърляни на всички места.

Две тръби - това в моемнта държи трансформатора над земята. Противно и на упованията той даже работи. Шофьорите се изчакват, с цел да могат да се разминат.

Хората, пресичащи улицата минават на прибежки.

Кметът на Банкя още незабавно алармира притежателя на стълба. „ Наистина би мобъл да падне, само че към него е обезопасено. Въпросът е да няма хора наоколо и ЧЕЗ да реагират оптимално бързо и да го подменят с нов. Имаме увещание, че в границите на тази седмица до петък ще го подменят. Поръчали са ново оборудване и чакаме това да се случи “, разяснява Рангел Марков.

От сдружението потвърдиха, че до края наработната седмица казусът ще бъде отхвърлен. Дотогава жителите на улицата ще се молят сглобката да издържи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР