Siemens зае челното място в тазгодишната класация на авторитетното американско

...
Siemens зае челното място в тазгодишната класация на авторитетното американско
Коментари Харесай

Siemens оглави класацията за най-уважаваните компании в света

Siemens зае челното място в тазгодишната ранглиста на авторитетното американско издание Forbes за най-уважавани компании в света - The World`s Top Regarded Companies 2017.

Класацията се базира на листата на Forbes с 2000-те най-големи компании в света (Forbes’ 2017 Global 2000 Rankings), който обгръща обществени компании в разнообразни браншове от 58 страни, чиито доходи възлизат общо на $35.3 трилиона.

Siemens е сложена преди всичко в The World`s Top Regarded Companies 2017. Компанията има доходи от продажби $90 милиарда за последната година, $6.4 милиарда облага, $154 милиарда в активи, пазарна капитализация от $119.7 милиарда и 351 000 чиновници, отбелязва Forbes.

На второ място е френската Michelin Group, а на трето – компанията-майка на Гугъл - Alphabet.

За избора си на най-уважавани компании за 2017 година сп. Forbes си партнира със Statista – портал за онлайн статистика и изследване на пазара. За задачите на The World`s Top Regarded Companies 2017 са интервюирани 15 000 души от 60 страни. Критериите, по които фирмите са оценени от участниците в допитването, са доверие, обществена ангажираност, имидж на дадена компания като шеф, качеството на артикули.

Компаниите, достигнали Топ 10 на The World`s Top Regarded Companies 2017, са с резултати над междинните по всички критерии и с извънредно високи оценки в категориите „ доверие ” и „ качество на продуктите ”.

Пълният лист с фирмите от The World`s Top Regarded Companies 2017 - на https://www.forbes.com/top-regarded-companies/list/#tab:rank

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР