Сидни Суини в интервю за Deadline разказа за снимките на

...
Сидни Суини в интервю за Deadline разказа за снимките на
Коментари Харесай

Сидни Суини сподели за най-тежките сцени от снимките на „Еуфория“

Сидни Суини в изявление за Deadline описа за фотосите на сериала " Еуфория " и призна кои подиуми са я изнервили. За ролята си на Каси тя бе номинирана за премия „ Еми ” за поддържаща роля.

Актрисата означи, че ѝ е било мъчно да снима сцена, в която нейната героиня е болна - за това Сидни държеше специфична тръба в устата си.

„ Тръбата изпълни устата ми с части храна и даже не знам каква тъкмо, само че трябваше да я държа в устата си. Трябваше да се държа по този начин, като че ли нищо не се е случило, а по-късно, в подобаващия миг, трябваше да повърна ”.

Друг миг, в който актрисата изпита дискомфорт, беше появяването на Каси на сцената във втория сезон на сериала. Суини призна, че доста се опасява от обществените изяви, а публиката по време на фотосите е била същинска.

Според актрисата ролята на Каси ѝ оказа помощ да се научи да се усеща по-уверена на снимачната площадка: „ Беше ужасно преживяване, изиграването на всички луди страсти, през които тя преминаваше, беше доста занимателно ”. Сидни твърди, че най-често играе героини, които не наподобяват доста на нея, и счита това за огромно предизвикателство за себе си.

Ролята на Каси обаче беше изключение от това предписание. „ Каси е един от най-близките ми герои. И аз като нея диря обич и приемане и се опасявам от самотата. Аз също бях тийнейджърка, тъй че несъмнено имаме доста общи неща ”.

По-рано Сидни отговори на рецензиите, с които се сблъска заради изобилието от секс подиуми, и означи, че хората просто не помнят, че тя " играе персонаж ".

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР