СИАТЪЛ (АП) — Полицейски служител от Сиатъл наруши полицейските стандарти,

...
СИАТЪЛ (АП) — Полицейски служител от Сиатъл наруши полицейските стандарти,
Коментари Харесай

Служител от Сиатъл, който каза, че мъртвата индийка има „ограничена стойност“, ще бъде наказан дисциплинарно, казва отделът

СИАТЪЛ (АП) — Полицейски чиновник от Сиатъл наруши полицейските стандарти, когато направи безчувствени забележки по отношение на гибелта на зрелостник от Индия, който беше блъснат от автомобил на различен служител на реда на пешеходна пътека предходната година, заяви тази седмица Службата за полицейска отчетност на града.

Началникът на полицията Адриан Диас ще вземе решение по отношение на дисциплината, която може да включва преустановяване, за офицер Даниел Одерер, откакто членовете на командната верига на началника разискаха констатациите и рекомендациите от групата за наблюдаване на дисциплинарно чуване, извършено във вторник, оповестява The Seattle Times. Одерер също е вицепрезидент на Гилдията на полицейските чиновници в Сиатъл.

Гражданският шеф на OPA Джино Бетс младши не разгласи рекомендациите си за дисциплинираност. Те бяха изпратени на Диас, който би трябвало да обоснове документално констатациите си, в случай че се разграничават.

Групата за наблюдаване проверява Одерер от септември...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР