СИАТЪЛ (AP) — Подкрепено от консерваторите усилие за отмяна на

...
СИАТЪЛ (AP) — Подкрепено от консерваторите усилие за отмяна на
Коментари Харесай

Усилието за отмяна на забележителната въглеродна програма на Вашингтон поставя бюджета в безизходица със заложени милиарди

СИАТЪЛ (AP) — Подкрепено от консерваторите изпитание за анулация на забележителната стратегия за ценообразуване на въглеродните излъчвания на щата Вашингтон и налога върху продажбата на акции и облигации слага бюджетът е в невъзможност, със заложени милиарди долари и остават единствено дни до тазгодишната законодателна сесия.

Законодателите се борят да завършват трио от спомагателни бюджети за цялата страна, които включват нови вложения във всичко - от ограничение на рецесията с опиоидите до електрически фериботи преди постоянната сесия да завърши на 7 март. Но самодейностите, които се чакат за гласуването през ноември, могат кумулативно да лишават повече от $2,1 милиарда от крайната сметка. данъкът върху продажбата на акции и облигации е част от по-широко изпитание на консерваторите да анулират някои от най-големите неотдавнашни политически победи на болшинството Демократическа партия.

„ Въпреки че да има доста планове за домашни любимци, които няма да бъдат финансирани в бъдеще, огромен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР