СИАТЪЛ (AP) — Майкъл Пеникс-младши използва своя професионален ден, за

...
СИАТЪЛ (AP) — Майкъл Пеникс-младши използва своя професионален ден, за
Коментари Харесай

Майкъл Пеникс-младши тича, скача и хвърля, демонстрирайки атлетизъм на Професионалния ден на Вашингтон

СИАТЪЛ (AP) — Майкъл Пеникс-младши употребява своя професионален ден, с цел да показва атлетизма, който не всеки път беше на показ през двата му сезона разделяйки противниковата отбрана във Вашингтон.

Левичарят куотърбек и вицешампион на Heisman Trophy се опита да потуши всички терзания по отношение на атлетичните си качества пред група от скаути на NFL в четвъртък.

„ Просто желаех да покажа, че съм атлетичен и мога да го направя с краката си, в случай че би трябвало “, сподели Пеникс.

Пеникс пробяга тичане на 40 ярда след избра да не взе участие в комбинацията от НФЛ, като скаутите му отмериха времето за 4,51 и 4,57 секунди. Той също по този начин разгласява впечатляващ отвесен скок от 36 1/2 инча.

По време на сесия за мятане в края на събитието, Пеникс закопча стегнати спирали и хвърли своята известна дълбока топка по цялото поле пред представители от най-малко 30 тима от NFL. Сред присъстващите бяха треньорът на Ню Йорк Джайънтс Браян Дабол, генералният управител на Джайънтс Джо Шоен и военачалник...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР