СИАТЪЛ (AP) — Кал Рали удари зелена светлина с два

...
СИАТЪЛ (AP) — Кал Рали удари зелена светлина с два
Коментари Харесай

Кал Рали постигна зелена ръка в седмия ининг, докато Маринърс победиха Уайт Сокс с 4-3

СИАТЪЛ (AP) — Кал Рали удари зелена светлина с два ръна в седмия ининг и Сиатъл Маринърс завоюва Завръщаща се победа с 4-3 над Чикаго Уайт Сокс във вторник вечерта.

Това беше втора поредна вечер, в която Роли караше в победния серия, откакто в понеделник записа огромен шлем против Чикаго. Роли има 1,046 OPS този сезон в късни и близки обстановки.

„ Чувствам, че в тези моменти в действителност би трябвало да си предан на проекта си “, сподели Роли. „ Каквото и да е, би трябвало да живееш и да умреш от него. Господ знае, че доста пъти съм умирал от това, че си отиде в другата посока. Но имаше доста моменти, в които се получаваше. “

Стартерът на Маринърс Джонатан Диас съобщи четири сингъла в горната част на втория ининг, в това число удар на Мартин Малдонадо. Преди сингъла си на RBI Малдонадо имаше 0 за 35 от 11 май и 1 за 46 за последните си 15 мача.

Моряците изравниха в края на втория с поредни удвоявания на Люк Рейли и Мич Гарвър, само че Андрю Вон и Пол ДеДжонг удариха един до различен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР