СИАТЪЛ (AP) — Джаред Маккан вкара 19-ия си гол за

...
СИАТЪЛ (AP) — Джаред Маккан вкара 19-ия си гол за
Коментари Харесай

Кракен скъса серия от четири загуби и добави към мизерията на Блекхоукс на пътя с победа с 6-2

СИАТЪЛ (AP) — Джаред Маккан вкара 19-ия си гол за сезона при започване на първия интервал, Джоуи Дакорд направи 34 спасявания и Сиатъл Кракен донесе на Чикаго 18-ата си поредна загуба на пътя с победа с 6-2 над Блекхоукс в сряда вечерта.

Сиатъл прекъсна поредицата си от четири загуби и усили мизерията на Чикаго надалеч от вкъщи. 18-те следващи загуби на пътя са четвъртата най-дълга поредност от един сезон в историята на НХЛ, дружно с Питсбърг (1982-83), Квебек (1989-90) и Сан Хосе (1992-93).

Дакорд беше огромна причина, защото той продължи своята звездна игра на вратата. Той е позволил два или по-малко гола в 14 от последните си 17 старта. Той ограби Джейсън Дикинсън със избавяне с ръкавица при пауърплей на Чикаго през първия интервал, само че резервира най-хубавите си спирки за третия интервал.

Дакорд спъна някогашния си съотборник Райън Донато при пробив, което докара до пробив за Сиатъл, който Томас Татар приключи за петия си гол и преднина от 5-2 на Сиатъл. Daccord отхвърли MacKenzie...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР