Си Ен Ен публикува статия, базирана на четири американски и

...
Си Ен Ен публикува статия, базирана на четири американски и
Коментари Харесай

Източници на Си Ен Ен: Резултатите от украинското контранастъпление са отрезвяващи


Си Ен Ен разгласява публикация, основана на четири американски и " западни " анонимни източника, осведомени с последните разследващи данни за хода на украинската атака на юг.

" Те ще видят през идващите няколко седмици дали има късмет да продължат напред. Но те да съумеят да работят по подобен метод, че да трансформират салдото на силите в този спор - това съгласно мен е извънредно, доста малко евентуално ", цитира Си Ен Ен западен посланик.

Конгресменът демократ Майк Куигли, който неотдавна се завърна от пътешестване до Европа, където се срещна с американски командири, учащи украински войски, удостовери, че е получавал сходна информация от разследващите организации . " Нашите брифинги са отрезвяващи. Напомнят ни за провокациите, пред които са изправени ", сподели Куигли.

Американски източник на телевизионния канал сподели, че офанзивата, несъмнено, е тежка, само че към момента има вяра за прогрес. " Все още имаме вяра, че има време и място те (украинците) да продължат напред ", сподели източникът пред Си Ен Ен.

Източниците показват, че упованията за бърз пробив на въоръжените сили на Украйна през многослойната съветска защита са нереалистични.
 FT: Украйна смени тактиката след началния безпорядък в контранастъплението
FT: Украйна смени тактиката след началния безпорядък в контранастъплението

Това е понижило загубите и носи дребни, само че осезаеми успехи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР