Швейцарският гранд Базел ще е съперник на ЦСКА в плейофа

...
Швейцарският гранд Базел ще е съперник на ЦСКА в плейофа
Коментари Харесай

ЦСКА срещу Базел в плейофа за влизане в групите на Лига Европа

Швейцарският гранд Базел ще е противник на ЦСКА в плейофа за влизане в групите на Лига Европа. Това стана факт, откакто Базел реализира измъчена победа с 3:2 като хазаин на кипърския Анортозис.

Началото на срещата по никакъв метод не предполагаше завързан процес, откакто швейцарският отбор имаше типичен задатък в границите на първите 21 минути. С попадения се регистрираха Силван Видмер и Самуеле Кампо, а Ованес Хамбарцумян си означи автогол за 3:0.

До края на полувремето обаче се появи лъч вяра за гостите, откакто Бранко Въргоч понижи от дузпа за 3:1. В началото на втората част обаче още веднъж изглеждаше като че ли нещата са ясни, откакто Торнике Окриашвили си изкара втори жълт, надлежно червен картон.

Все отново обаче драмата предстоеше. В 67-та минута Гиорги Квилитая шокиращо понижи за 2:3, с цел да опъне до краен лимит нервите на домакините. Две минути преди края на постоянното време, от своя страна, Юлиян Вонмоос остави на собствен ред Базел с 10 индивида за последните няколко минути.

Все отново до нови попадения не се стигна в напрегнатите финални секунди и по този метод грандът от Швейцария ще играе с ЦСКА, като хазаин, с цел да бъде избран един от участниците в груповата фаза в Лига Европа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР