Швейцарските власти отказаха да издадат паспорт на холандска веганка, защото

...
Швейцарските власти отказаха да издадат паспорт на холандска веганка, защото
Коментари Харесай

Отказаха паспорт на веганка. Била прекалено досадна

Швейцарските управляващи отхвърлиха да издадат паспорт на холандска веганка, тъй като локалните я намирали за „ прекомерно досадна “. 42-годишната Нанси Холтен желала да получи швейцарско поданство, само че получила отвод. Жената се преместила в Швейцария, когато била на осем години. Децата й имат швейцарски паспорти, само че когато самата тя поискала подобен, останала неприятно сюрпризирана, написа Yahoo News.

Властите в северния кантон Ааргау отказали паспорт на активистката, бореща се за правата на животните, тъй като локалното население гледало по чудноват метод на разбиранията й. Веганката почнала акция против чановете на кравите, тъй като по думите й „ били доста тежки “ и не влияли удобно на горките животни.

„ Животните са принудени да носят към пет кг на врата си. Това предизвиква търкане и контузии по кожата им “, декларирала веганката. Тя добавила, че звукът от чановете се равнява на 100 децибела и това също травмира кравите. Реакцията не жителите на селцето, в което живеела холандката, не закъсняла. Те показаха, че в случай че не приема швейцарските обичаи и метод на живот, не би трябвало да кандидатства за швейцарски паспорт.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР