Швейцарските национали трябва да забравят по най-бързия начин неуспехите до

...
Швейцарските национали трябва да забравят по най-бързия начин неуспехите до
Коментари Харесай

Владимир Петкович: Забравяме предишните мачове и хвърляме всичко срещу Турция

Швейцарските национали би трябвало да не помнят по най-бързия метод неуспехите досега и да влязат в мача с Турция с повече сила и предпочитание за победа, в сравнение с в първите два дуела от група „ А “ на UEFA EURO 2020. Това мнение изрази селекционерът на отбора Владимир Петкович.

Швейцария загуби с 0:3 от Италия и направи 1:1 против Уелс в първите си два дуела.

„ Трябва да заздравим връзката сред обособените футболисти и обособените звена в тима. Трябва да помислим какво тъкмо желаеме да реализираме на този шампионат и когато го открием, би трябвало да хвърлим всички сили в преследването му “, показа Петкович.

„ Това 3:0 ни заболя доста. Италия обаче е доста мощен противник и се възползва от някои детайли в нашата игра, с които не се справяхме добре. Готови сме обаче да оставим този мач зад тила ни, тъй като към този момент няма какво да създадем по въпроса. Съсредоточаваме се върху това, което следва “, продължи треньорът.

За Швейцария ще се завърне титулярът на вратата Ян Зомер, който напусна краткотрайно тима поради раждането на второто му дете. Той хвърча от Рим до Кьолн след мача и се завърна в лагера в петък. Зомер обаче пропусна самото раждане.

„ Все отново получих ден със фамилията ми и видях втората ми щерка “, сподели той с усмивка.

Турция е опашкар в група „ А “ след две загуби против Италия и Уелс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР