Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер сподели, че иска

...
Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер сподели, че иска
Коментари Харесай

Роджър Федерер се цели в Токио 2020

 Джокович: Целта ми е още веднъж да бъда първи в света
Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер показа, че желае доста да взе участие на Олимпиадата в Токио през 2020 година. Маестрото посети японската столица и прегледа олимпийското село, което се строи сега.

" Какво мисля за Наоми Осака? Тя може да има неприятен ден. Да не и се получава форхенда или бекхенда, само че постоянно може да откри решение на корта. Млада, душевен мощна и доста амбициозна. Изглежда, че се любува на ролята си на огромната сцена ".

Видях олимпийското село, което още се строи. Това е просто вълнуващо. Впечатлен съм. Бях в центъра на Токио и си мисля, че ще се получат едни страхотни олимпийски игри през 2020 година. Дали бих желал да вземам участие в тях? Да, доста ми се желае.

В Швейцария особено локалната федерация по тенис обезпечава на младите състезатели всички най-възможни условия за добър подготвителен развой и за развиване, тъй че в случай че някой желае в действителност мощно да успее в тениса, то тогава има предпоставки да го стори.

За да стане това обаче би трябвало да имаш огромна пристрастеност и да получаваш мощна поддръжка от родителите си и други хора. Това ми оказа помощ да бъда този състезател, който съм през днешния ден ", сподели Федерер.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР