Швейцария днес започна да облекчава ограниченията срещу разпространението на коронавируса,

...
Швейцария днес започна да облекчава ограниченията срещу разпространението на коронавируса,
Коментари Харесай

Швейцария започна да облекчава част от мерките срещу разпространението на COVID-19

Швейцария през днешния ден стартира да облекчава рестриктивните мерки против разпространяването на ковид, откакто не се оправдаха страховете, че мощно заразният вид Омикрон ще докара до претоварване на здравната система, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30403
" От среднощ отпада карантината за контактни лица на инфектирани с COVID-19 ", заяви държавното управление.

Властите предлагат при опция хората да продължат да работят от у дома, само че това към този момент няма да е наложително.

Остава обаче условието хората, които имат положителен резултат от тест за ковид, да останат в изолираност в продължение на пет дни.

Правителството предложи да се прекрати тестването и събирането на данни за пасажери, идващи от чужбина, които не могат да потвърдят, че са имунизирани или са преболедували ковид.

До 9 февруари ще бъдат разисквани още облекчения с локалните управляващи. Окончателното решение за по-нататъшните дейности на държавното управление ще бъде взето на 16 февруари.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30403  Висш чешки съд анулира част от ограничаващите ограничения за хотелите Висш чешки съд анулира част от ограничаващите ограничения за хотелите  Албания реализира 56 % имунизация, само че държавното управление остава внимателно Албания реализира 56 % имунизация, само че държавното управление остава внимателно  Област Русе минава в трета фаза от Коронавирус проекта Област Русе минава в трета фаза от Коронавирус плана
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР