Швеция победи Италия с 1:0 в първа среща от баражите

...
Швеция победи Италия с 1:0 в първа среща от баражите
Коментари Харесай

Италия на тръни! Швеция взе аванс в битката за Световното

Швеция победи Италия с 1:0 в първа среща от баражите за класиране на Мондиала в Русия, играна в Стокхолм. Пред погледа на огромната си звезда в последните години Златан Ибрахимович и мениджъра на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо шведите записаха триумф, който ще сложи " скуадра адзура " под ужасно напрежение преди реванша на 13 ноември на " Сан Сиро " в Милано.

Мачът стартира вихрено, като и двата отбора пропуснаха  по едно съществено състояние, дело на Белоти за Италия и Берг за домакините. След това и двата отбора заложиха на борбата в средата на терена, поради което точните удари понамаляха.

През втората част италианците започнаха по-добре, само че по-късно борбата още веднъж взе връх. След час гостите имаха искания за червен картон за противника, откакто Берг удари Де Роси в лицето. Минута по-късно Якоб Йохансон стреля мощно към Буфон, топката се отби от италиански защитник и влетя в мрежата за 1:0. Италия натисна, а Матео Дармиан бе покрай изравняването в 70-ата минута, в която удари гредата с мощен удар от отдалеченост. До края италианците пробваха всичко, с цел да вкарат гол, само че не съумяха.

Припомняме, че в други срещи от баражите Хърватия победи Гърция с 4:1, Швейцария се наложи над Северна Ирландия с 1:0, а Дания и Ейре играят в събота.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР