Швеция не иска да влиза в НАТО без Финландия, а

...
Швеция не иска да влиза в НАТО без Финландия, а
Коментари Харесай

Швеция и Финландия няма да бързат за влизане в НАТО: рисковете са високи

Швеция не желае да влиза в НАТО без Финландия, а Финландия единствено след Швеция. Стокхолм и Хелзинки преценят кой риск е по-голям – да бъдеш в НАТО или да останеш отвън блока. Отговорът е явен, по тази причина има съмнения.

Стокхолм и Хелзинки се спогаждат да продължат да разискват участието в НАТО

Премиерите на Швеция Магдалена Андерсон и на Финландия Санна Марин се срещнаха в сряда в Стокхолм, с цел да обсъдят участието в НАТО.

И двете страни не са членове на блока, само че интензивно си сътрудничат с него. Въпросът за присъединението към алианса е обвързван със събитията в Украйна, сякаш, по отношение на военната интервенция на Руската федерация, обстановката със сигурността към Швеция и Финландия се е влошила, тъй че би трябвало да се защитим от Русия благодарение на НАТО.

Срещата в Стокхолм приключи единствено с констатиране на обстоятелството, че решенията на Швеция и Финландия са взаимосвързани и консултациите ще продължат.

" Всяка страна ще взема свои лични решения. Но както споделя още Санна Марин, решението, което една от нашите страни взема, визира другата. И по тази причина е толкоз значимо, че имахме толкоз непосредствен разговор през тези седмици. И, несъмнено, ще продължи “, сподели Андерсон, представен от Шведското радио.

Превод: Европейски Съюз

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР