Швеция има сили да победи Англия и да спечели световната

...
Швеция има сили да победи Англия и да спечели световната
Коментари Харесай

Ибрахимович: Швеция може да победи Англия и да спечели световната купа

Швеция има сили да победи Англия и да завоюва международната купа, в случай че тимът се оправи с напрежението, съобщи някогашният капитан и голмайстор на тима Златан Ибрахимович. Той приказва пред американски кореспонденти на подготвителната база на ЛА Галакси и посочи, че това ще бъде мъчно, тъй като залозите в тази фаза в действителност стават прекомерно високи.

" Сега към този момент няма толкоз огромно значение какъв брой си добър. От четвъртфиналите нататък има доста страсти и който ги овладее най-добре, той ще има преимущество. Мисля, че Швеция може да го направи и да завоюва купата, както споделих и преди началото на шампионата. Биха Мексико, които са мощни, а по-късно надделяха и Швейцария. Постигнаха триумфи, които малко хора чакаха ", съобщи 36-годишният нападател.

We are ready #swevsswiss #vmguld #nopressure #letsgo pic.twitter.com/QNBZVQ20SG
— Zlatan Ibrahimovi (@Ibra_official) July 3, 2018 Ибрахимович има 62 гола в 116 мача за страната си, само че не беше включен в групата за международните финали от Яне Андерсон. Това обаче не го стопира да поддържа някогашните си съотборници.
ss " Сега погледите ни са отправени към Англия и всички шведи ще поддържаме тима ни. Гордеем се с него и ще продължим да го вършим, без значение от това, което ще се случи в събота ", добави той.

ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 Мондиал 2018 1/4 кръг, събота 7 юли  Швеция 17:00предстои  Англия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР